Diego Simeone'den flaş Çağlar Söyüncü kararı

Ayrılığa onay çıktı!

Atletico Madrid forması giyen Çağlar Söyüncü'yü Süper Lig devleri istiyor.

Simeone'den flaş Çağlar Söyüncü kararı 

İspanyol basınından ElDesmarque'in haberine göre, sezon başında Leicester City'den ayrılarak bedelsiz olarak Atletico Madrid'e transfer olan milli yıldız Çağlar Söyüncü'yü Beşiktaş istiyor.

Haberin detaylarında Madrid ekibinin en az forma süresi bulabilen oyuncusu olan Çağlar'ın takımdaki konumundan mutsuz olduğunu belirtirken, EURO 2024'e seçilebilmek için düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor.

Simeone'den ayrılığa onay çıktı

Diego Simeone de takımda rolünden memnun olmayan oyuncuların kadroda olmasını istemezken, Süper Lig devlerinin transferde görüşmelere başladığı iddia ediliyor.

27 yaşındaki Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'de bu sezon sadece 4 kez forma şansı bulabildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI