Doğukan İnci Transferi İçin Kıran Kırana Pazarlık

Beşiktaş ile Karşıyaka arasında Doğukan İnci pazarlığı yaşanıyor.

Beşiktaş, transfer listesinde bulunan Karşıyaka'nın genç futbolcusu Doğukan İnci'ye resmi transfer teklifinde bulundu. 

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren ve maliyeti düşük genç oyunculara yönelen Beşiktaş, Karşıyaka'da forma giyen 21 yaşındaki hücumcu Doğukan İnci için yeşil-kırımızılı kulübün Başkanı Turgay Büyükarcı ile görüşmelere başladı. 

Beşiktaş'ın transfer listesine eklediği Doğukan İnci için Karşıyaka'ya 2 milyon TL'lik teklif yaptı. İzmir ekibi, siyah-beyazlılardan 3 milyon TL ücret talep etti. Beşiktaş, Karşıyaka ile görüşmelerinin sürdürüyor.

Bu transfer gerçekleşirse anlaşma gereği bonservis ücretinin yarısı Altınordu Kulübü'nün olacak. Altınordu Kulübü, Doğukan'ı henüz 14 yaşındayken Karşıyaka'ya vermişti. Altınordu bunun karşılığında bu futbolcunun ilk transferindeki %50 hakkı almıştı. 

Doğukan İnci kimdir?

Yaş: 21

Mevki: Sol kanat - forvet

Sözleşme bitiş tarihi: 31.05.2022

Güncel kulüp: Karşıyaka

Doğukan'ın performansı

Bu sezon Karşıyaka formasıyla ligde 24 maça çıkan Doğukan İnci, 12 gol 5 asistlik bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI