Domagoj Vida’ya üç teklif

Beşiktaş'ın satış listesine koyduğu Vida'ya üç transfer teklifi birden geldi.

Beşiktaş’ta yönetim, yeni sezon öncesinde kadroda ekonomik olarak daralma kapsamında gözden çıkaracağı ilk isim Domagoj Vida oldu. Her ne kadar Hırvat oyuncunun ortaya koyduğu performans beğeni kazansa da yönetim, küçülme operasyonu kapsamında bu oyuncuyu satış listesine koydu.

Domagoj Vida’yı hangi kulüpler istiyor?

Geçen yıl devre arasında takıma katılan Hırvat stoper, Dünya Kupası’nda ortaya koyduğu başarılı futbolla başta İngiliz kulüpleri olmak üzere birçok takımın transfer listesine girmişti. Yaz döneminde hiçbir kulübe gidemeyen Vida için bu kış döneminde İtalya’dan Roma ve Inter ciddi ciddi ilgilenmiş fakat Beşiktaş’ın istediği bonservis bedeli ödenmeyince Vida takımda kalmıştı. Öte yandan Fanatik’te yer alan habere göre İtalyan ekipleri Roma ve Inter’in yanı sıra İngiliz ekibi Wolverhampton da bu oyuncuyu transfer etmek için sezon sonunda Siyah-beyazlı ekibin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Diğer yandan Beşiktaş yönetiminin yaz döneminde 20 milyon Euro istediği Hırvat stopere bu yaz için 15 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli kazanması halinde satışına onay verecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI