Dorukhan Toköz'e yeni teklif

Beşiktaş’ın sezon başında kadrosuna kattığı Dorukhan Toköz’e İtalyan ekiplerinin ilgisi devam ediyor.

Beşiktaş’ın sezon başında kadrosuna kattığı Dorukhan Toköz’e İtalyan ekiplerinin ilgisi devam ediyor. Bu sezon ortaya koyduğu performansla Tolgay, Oğuzhan ve Medel’i yedek kulübesine gönderen genç oyuncu, orta sahada Atiba ile iyi bir ikili oluşturdu.

Beşiktaş 7 milyon Euro’yu kabul etmedi

Zaman zaman İngiliz ekiplerinin radarına giren Dorukhan’a hafta içinde Ajax da talip olmuştu. Hollanda ekibinin 7 milyon Euro’luk teklifini kabul etmeyen Siyah-beyazlılar, 10 milyon Euro’nun altındaki hiçbir rakamı kabul etmiyor.

Fikret Orman: Dorukhan Toköz için gelen teklifler komik

Udinese kulübüne yakın tuttoudinese sitesinde yer alan habere göre bu sezon Seri A’da bu sezon oldukça kötü sezon geçiren İtalyan ekibi, genç oyuncu konusunda nabız yoklamaya başladı. Udinese’nin önümüzdeki günlerde Beşiktaş’ın genç yeteneği için resmi teklifte bulunacağı öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş başkanı Fikret Orman da geçtiğimiz günlerde bazı kulüplerin Dorukhan’a talip olduğunu fakat gelen tekliflerin ise çok komik olduğunu açıklamıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI