Douglas'ın menajerinden transfer açıklaması

beşiktaş'ın gözdesi Douglas'ın menajeri oyuncunun transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş’ın devre arasında da kadrosuna katmak istediği Douglas’ın menajerinden transfer açıklaması geldi. Sezon başında Sivasspor’a kiralık gelen oyuncunun sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek.

Yeni sezonda Gökhan Gönül’e alternatif sağ bek arayışındaki yönetim, bu oyuncunun transferi için devre arasında Sivas ekibi ile görüşse de anlaşmasa sağlayamamıştı. Akşam’da Bu sezon Süper Lig’de 24 maçta 3 gol 6 asistlik istatistik yakalayan Dogulas için sadece Beşiktaş ve Galatasaray’ın devrede olmadığı anlaşılırken, tecrübeli futbolcunun Fransa, İspanya ve Brezilya takımlarıyla görüştüğü ortaya çıktı. Oyuncunun menajeri Marcos Casseb de oyuncunun sezon sonunda yurt dışında bir takıma gitme ihtimalinin oldukça kuvvetli olduğunu ifade etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI