Douglas'tan çarpıcı açıklamalar

Beşiktaş'ın yeni transferi Douglas Pereira Dos Santos, Avusturya kampında basın toplantısında konuştu.

Beşiktaş'ın yeni transferi Douglas Pereira Dos Santos, Avusturya kampında basın toplantısında konuştu.

Douglas'ın açıklamaları

"Sivas’a ilk imza attığımda orada da başkana belirtmiştim. Attığım imzanın arkasındayım. Sonuna kadar elimden geldiği kadar hazırım demiştim. Oynadığım diğer takımlarda da sözümün arkasındaydım. Sivas’ta da öyleydi. Atılmış bir imza vardı, Sivas halkına ve takımına olan saygım sonsuz."

"Avcı çalışmak istediğim bir hocaydı"

"Şu anda burada hocayla beraber bu başlangıçta bulunduğum için mutluyum. Saha da benliğini gösteren bir takımdı Başakşehir. Seyir zevki olan, taraflı-tarafsız olan takdir toplayan bir takımdı ve bu takımın başında Abdullah Avcı vardı. Çalışmak istediğim bir hocaydı kendisi. Hep beraber umarım onun sistemine adapte oluruz ve takımın kazandığı başarılarda pay sahibi olurum."

Gökhan Gönül sözleri...

"Her takımda yedek oyuncular vardır, as oyuncular vardır. Biri oynar, biri yedekte bekler. Her zaman aynı pozisyonda oynadığını oyuncunun kaliteli olması sizi de ileriye iter. Ne mutlu ki Gökhan Gönül gibi bir oyuncuyla aynı pozisyonda oynuyorum. Daha çok çalışacağım ve formayı almaya çalışacağım."

"Adriano büyük bir karakter ve oyuncu. Çok da iyi bir arkadaşım, Barcelona’da beraber oynadık. Beşiktaş’ta da onunla beraber oynamak isterdim ancak o kendi yolunu seçti, ben de kendi yolumu seçtim. Ona başarılar diliyorum."

"Sağ kanatta oynamayı seviyorum"

Sivas’a ilk geldiğim günden itibaren sadece Sivas değil, tüm Türk halkının beni karşılaması ve bana olan sıcaklıkları gerekten Türkiye’yle aramda büyük bir bağ oluşturdu. Bu bağ sonucu beni yeniden futbola bağladılar. Lig bitip kontratım bittiğinde, menajerime kesinlikle Türkiye’de oynamak istediğimi söyledim. Türkiye’yle aramda özel bir bağ var.

Futbola ilk başladığım zamanda sağ kanat oynuyordum, öyle başladım. Seviyorum sağ kanatta oynamayı ama profesyonel oyunda bek oynamaya başladım. Bek oynayınca daha büyük sorumluluklarınız oluyor ve geriden bütün sahayı görmek büyük avantaj. Futbol benim için önemli olan, bundan keyif alıyorum. Mutlu olduğum sürece nerede oynadığımın pek bir önemi yok.

Brezilyalılar çok sıcak kanlı insanlar elbette ama burada da herkes beni çok sıcakkanlı karşıladı. Ben de bunun karşılığını sahada onlara yardım ederek vermek istiyorum.

Beşiktaş ile ismimin ilk anıldığı günden itibaren bana gösterilen sevgi ve ilgiden dolayı tüm kalbimle teşekkür ederim. Burada her gün çok çalışacağım ve elimden gelenin en iyisini vereceğim. Taraftarlarımızın kesinlikle kafasında bir soru işareti olmasın. Beşiktaşlı bir futbolcu karşılarında duruyor."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI