Douglas'tan sakatlık açıklaması

Beşiktaş'da uzun süredir sahalardan uzak kalan son olarak 19 Ekim'de oynanan Ankaragücü mücadelesinde forma giyen Brezilyalı oyuncu Douglas, sosyal medya hesabından sakatlığı hakkında bir açıklama yaptı.

Beşiktaş'da uzun süredir sahalardan uzak kalan son olarak 19 Ekim'de oynanan Ankaragücü mücadelesinde forma giyen Brezilyalı oyuncu Douglas, sosyal medya hesabından sakatlığı hakkında bir açıklama yaptı.

Geçen sezon Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Douglas, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Bonservisi Barcelona'da bulunun Brezilyalı oyuncuyu sezon başında bonservissiz transfer eden Beşiktaş'ta bu sezon sadece 6 maçta forma giydi. Ankaragücü mücadelesinin ardından sakatlık yaşayan 29 yaşındaki futbolcu, yaşadığı sakatlık ve tedavi süreci konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

"TEDAVİMİN MİNİMUM 72 GÜN SÜRMESİ BEKLENİYORDU"
Douglas yaptığı paylaşımda: "51 gün önce 19 Ekim'de sağ ayak bileğimi burktum ve bağlarımdan sakatlandım. Tedavimin minimum 72 gün sürmesi bekleniyordu. Sevdiğim şeyi yapmak ve tekrar sahada futbol oynamak için sabırsızlanıyorum. En kısa zamanda geri dönmek için çok çalışıyorum." ifadesini kullandı.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI