Dusko Ivanovic'le yollar ayrılıyor

Beşiktaş yönetiminin sözleşmesinin feshi için toplantıya çağıracağı Dusko Ivanovic, sözleşmesini tek taraflı fesih kararı aldı ve yazıyı kulübe gönderdi.

Beşiktaş yönetiminin sözleşmesinin feshi için toplantıya çağıracağı c, sözleşmesini tek taraflı fesih kararı aldı ve yazıyı kulübe gönderdi. Basketbol şubesinde gelir-gider farkını minimize etmek isteyen ve bu nedenle pahalı kontratlardan çıkmak için strateji geliştiren Beşiktaş, Dusko Ivanovic'in yerine yerli bir koçla çalışma kararı aldı. Yönetim, geçtiğimiz günlerde kulübe ihtarname çeken ve yıllık maliyeti 450 bin euro olan Ivanovic'le yolları ayırmak isterken, Karadağlı koç da tek taraflı fesih için işlem başlattı. Ivanovic'in geçen hafta ayrılan Perasovic'in yerine Baskonia'ya gidebileceğinden söz ediliyor

www.basketfaul.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI