Eğer gol verilseydi!

Beşiktaş vs. Antalyaspor Maçında Tartışmalı Penaltı ve Gol İptali Kararları! Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 30. haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleşen mücadelede, Antalyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanan maç, birbirinden tartışmalı pozisyonlara sahne oldu. Karşılaşmanın 90+5. dakikasında, Beşiktaş'ın Mert Günok'un kafa vuruşu sonrasında Naldo'nun eline temas eden top, VAR müdahalesiyle penaltıya sebep oldu. Ancak, penaltı atışını yapan Milot Rashica'nın golü geçersiz sayıldı. beIN Trio ekibi, bu pozisyonu titizlikle değerlendirdi. "PENALTI KARARI..." Beşiktaş'ın kazandığı penaltı kararıyla ilgili yorumlar şu şekilde: Bahattin Duran: "Naldo'nun eline temas net olarak görülüyor. Kollarının pozisyonu da doğal değil. Arkası dönük olsa bile, bu penaltı için yeterli bir sebep." Deniz Çoban: "Penaltı kesinlikle doğru bir karar." Bülent Yıldırım: "Oyuncunun sıçraması doğal gelmedi ancak temas açıkça görünüyor. Kolların pozisyonu da belirleyici. Penaltı kararı haklı." "GOL İPTALİNDE HİÇBİR PROBLEM YOK" Rashica'nın penaltı vuruşunda gol iptaliyle ilgili değerlendirmeler şu şekilde: Deniz Çoban: "Top oyuncuya temas ediyor ve bu nedenle endirekt serbest vuruş kararı verilmeli. Hakemin kararı takdir edilmeli." Bahattin Duran: "Rashica, topa iki defa temas ediyor ve bu yüzden gol geçerli değil. Hakem doğru bir karar verdi." Bülent Yıldırım: "Karar yüzde yüz doğru. Zaten gol verilseydi de VAR iptal ederdi."

Beşiktaş vs. Antalyaspor Maçında Tartışmalı Penaltı ve Gol İptali Kararları!

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 30. haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleşen mücadelede, Antalyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanan maç, birbirinden tartışmalı pozisyonlara sahne oldu.

Karşılaşmanın 90+5. dakikasında, Beşiktaş'ın Mert Günok'un kafa vuruşu sonrasında Naldo'nun eline temas eden top, VAR müdahalesiyle penaltıya sebep oldu. Ancak, penaltı atışını yapan Milot Rashica'nın golü geçersiz sayıldı. beIN Trio ekibi, bu pozisyonu titizlikle değerlendirdi.

"PENALTI KARARI..."

Beşiktaş'ın kazandığı penaltı kararıyla ilgili yorumlar şu şekilde:

Bahattin Duran: "Naldo'nun eline temas net olarak görülüyor. Kollarının pozisyonu da doğal değil. Arkası dönük olsa bile, bu penaltı için yeterli bir sebep."

Deniz Çoban: "Penaltı kesinlikle doğru bir karar."

Bülent Yıldırım: "Oyuncunun sıçraması doğal gelmedi ancak temas açıkça görünüyor. Kolların pozisyonu da belirleyici. Penaltı kararı haklı."

"GOL İPTALİNDE HİÇBİR PROBLEM YOK"

Rashica'nın penaltı vuruşunda gol iptaliyle ilgili değerlendirmeler şu şekilde:

Deniz Çoban: "Top oyuncuya temas ediyor ve bu nedenle endirekt serbest vuruş kararı verilmeli. Hakemin kararı takdir edilmeli."

Bahattin Duran: "Rashica, topa iki defa temas ediyor ve bu yüzden gol geçerli değil. Hakem doğru bir karar verdi."

Bülent Yıldırım: "Karar yüzde yüz doğru. Zaten gol verilseydi de VAR iptal ederdi." 

Hürriyet 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI