Elneny'den Beşiktaş'a Şok

Siyah-Beyazlılardan ayrılan Loris Karius, Victor Ruiz ve Pedro Rebocho'nun ardından eski yıldızlardan Elneny ve Diaby de Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etti.

Beşiktaş haberleri... Siyah beyazlılardan ayrılan Loris Karius, Victor Ruiz ve Pedro Rebocho'nun ardından eski yıldızlardan Elneny ve Diaby de Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etti. Yaşanan bu gelişmenin ardından moraller iyiden iyiye düşerken, Beşiktaş'ta dev tehlikenin kapıda olduğu ifade edildi. İşte perde arkasında yaşananlar... 

Geçtiğimiz sezon pandemi nedeniyle Beşiktaş'ta maaşlarını alamayan Loris Karius, Victor Ruiz ve Pedro Rebocho, siyah beyazlıları FIFA'ya şikayet etmişti.

Yaşanan bu gelişmenin ardından kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Arsenal'e dönen Elneny ve şu anda Getafe'de forma giyen Diaby'in de Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet ettiği kaydedildi.

BÜYÜK TEHLİKE KAPIDA
Öte yandan siyah beyazlılar için FIFA'ya yapılan üst üste şikayetlerin ardından dev tehlikenin kapıda olduğu iddia edildi. Beşiktaş, transfer cezası alabilir.

CEZA NE ZAMAN GELEBİLİR?
FIFA'nın Beşiktaş'a Avrupa Kupaları'nda oynama ve transfer izni verdiği ama ocak ayındaki ara dönemde FIFA'da beklenen bu dosyaların çözümlenmemesi durumunda bu kez transfer yasağı cezasının verilebileceği öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI