Elneny'nin Yeni Takımı

Beşiktaş'ı alacakları ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya şikayet eden Mohommed Elneny Yunanistan yolcusu

Beşiktaş'ın sezon başında Premier Lig devi Arsenal'den kiraladığı Mohamed Elneny için önemli bir tranfser gelişme yaşandı. Yunan basınında yer alan .haberleri göre Mısırlı futbolcu Olympiakos kulübe ile anlaştı. 

Yunan basınında yer alan iddiaya göre Olimpiakos kulübünün yöneticileri, Mohamed Elneny'i gelecek sezondan itibaren takımlarında görmek istiyor.

MADY CAMARA'NIN YERİNE 
Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre Avrupa transfer piyasasının gözde isimlerinden biri olan ve bu sezon oynadığı futbolla göz kamaştıran Mady Camara'nın sezon sonunda AYRILMASI DURUMUNDA Olimpiakos idarecileri, Arsenal ile resmi temaslara başlayacak.

Mohamed Elneny bu sezon Beşiktaş forması altında 22 karşılaşmada görev alırken, 1939 dakika sahada kalarak istikrarlı bir görüntü sergilemişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI