Emanuel Terry imzayı attı

Beşiktaş Fibabanka, son olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor forması giyen Emanuel Terry'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Beşiktaş'tan Takviye! Emanuel Terry'yi Kadrosuna Kattı

Beşiktaş Fibabanka, son olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor forması giyen Emanuel Terry'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Yeni sezonun kadro planlamasını sürdüren Beşiktaş Fibabanka, geçtiğimiz günlerde Angel Delgado ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. Bunun üzerine siyah-beyazlı ekip, uzun rotasyonuna bir takviye yaptı.


Beşiktaş Fibabanka, Manisa BBSK’den ayrılan 27 yaşındaki pivot Emanuel Terry’i kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Terry, bu yaz Beşiktaş’ın Dustin Sleva ve Kelan Martin’den sonra yaptığı üçüncü transfer oldu.


Emanuel Terry kariyeri 

Kariyerinde daha önce kısa bir dönem Kızılyıldız formasını da giyen 27 yaşındaki Terry, geçtiğimiz yaz İtalya Ligi ekibi Trieste’den ayrılmış ve Manisa BBSK’ye imza atmıştı.

Manisa formasıyla çok etkili bir sezonu geride bırakan Emanuel Terry, BSL’de çıktığı 33 maçta 13.1 sayı, 8.7 ribaund ve 1.5 asist ortalamaları ile mücadele etti.











EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI