Emirhan İlkhan Nasıl Keşfedildi?

BJK Futbol Özkaynak Düzeni eski Teknik Direktörü ve Futbol Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak, son dönemde gösterdiği performansla gündeme gelen Beşiktaş'ın 17 yaşındaki genç yıldızı Emirhan İlkhan'la ilgili konuştu.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni eski Teknik Direktörü ve Futbol Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak, son dönemde gösterdiği performansla gündeme gelen Beşiktaş'ın 17 yaşındaki genç yıldızı Emirhan İlkhan'la ilgili konuştu. 

İşte Pak'ın Emirhan için Kartalhaber'e yaptığı çarpıcı açıklama... 
"Emirhan İlkhan, BJK Futbol Okullarının başında bulunduğum süreçte, Özkaynağımıza kazandırdığımız sayısız oyunculardan birisi… Kuşkusuz gurur kaynağımız… BJK YENİBOSNA FUTBOL OKULU Sorumluları Türker ve Sezer Hocalar, bu çocuğu çok küçük yaşta bana gösterip altyapımız için tavsiye ettiler…Gerçekten çok yetenekliydi…Emirhan bu arada tam bir BJK sevdalısıydı…Hemen grup hocaları, hem de 2 yaş büyük gruba aldılar…Emirhan ve onlarca oyuncu özel düzenlediğimiz Eğitim programlarına tabi oldular…BJK Futbol Okullarında, hep benim hazırladığım ortak Antrenman programları uygulanır… Yurt içinde ve Yurt dışında da... 

Bu arada son maçlarda yedek kaleci çıkan Göktuğ Baytekin de aynı Futbol Okulu'ndan…Sadece onlar değil kuşkusuz…Seçme filan olmadan bizim onayımızla, altyapıdaki hocalarımızın gruplara kazandırmasıyla takımlarımıza dahil oldular…. BJK FUTBOL OKULLARIMIZIN ,ÖZKAYNAK DÜZENİMİZİ çok iyi desteklediği ortadadır…. Bütün çocukların o dönemde okul durumları, beslenmeleri, aile ve çevre ilişkileri her zaman takip edildi…Hepsi bilgisayarlara titizlikle işlendi…. Maç analizleri yapıldı… Konusunda uzman kişilerce eğitimleri ve takipleri yapıldı… Antrenman programları,kamplar, turnuvalarla gelişimleri izlendi…Her yaş grubunda çok yetenekli oyuncular keşfedildi…
Daha yeni Emirhanlar da gelecek yakında…Özverili çalışmaların karşılığı alınacaktır... Bu genç yetenekler Beşiktaş'a ve Türk Futboluna hayırlı olsun."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI