Emre Kılınç'a teklif

Beşiktaş Sivasspor'un yıldızı Emre Kılınç için transfer teklifinde bulundu.

Ligin ilk yarısının başarılı takımlarından Sivasspor‘un öne çıkan yıldızı Emre Kılınç için 4 İstanbul takımının savaşı devam ediyor.

Star Gazetesi'nin haberine göre, kadrosuna Burak Yılmaz ve Isimat Mirin takviyesi yapan Beşiktaş, Emre Kılınç için de Sivasspor’la pazarlıklarını sürdürüyor. Oyuncuyla da anlaşmak isteyen Kara Kartal, Emre’ye yıllık 2,5 milyon euro önerdi. Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz ise henüz kimseye ‘evet’ demedi.

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş’ın Kayseri’de oynadığı Ankaragücü maçından önce de Siyah Beyazlılar, telefonla Emre Kılınç için Kırmızı Beyazlılar’a teklif yapmışlardı.

Cimbom da istiyor

Rodrigues’i satan ve kasasına iyi bir meblağ koyan Galatasaray da hem Türk hem de yaşı genç olan Emre için ocak ayı transfer döneminde harekete geçme kararı aldı. Sarı Kırmızılılar daha önce bu transfer için Sivasspor’la dirsek teması sağlamış ancak maddi durumlardan ötürü görüşmeler kısa sürede kesilmişti.

Fenerbahçe çok ciddi!

Emre Kılınç konusunda Beşiktaş avantajlı görünüyor ancak Fenerbahçe de çok ciddi. Sarı Lacivertliler henüz resmi bir teklif yapmasa da, Sivasspor’u ve Emre’yi tatmin edecek bir teklifle masaya oturmayı planlıyor. Lider Başakşehir de Emre için nabız yoklamaya devam ediyor ancak transferde en zayıf halka onlar. (Fanatik)

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Serdar Aziz pazarlığı devam ediyor. Fatih Terim’in kadro dışı bıraktığı ve satış listesine koyulmasını istediği Serdar Aziz’le Fenerbahçe yakından ilgileniyor.

Milli futbolcunun bonservisi için 5 milyon euro isteyen Sarı-Kırmızılılar’a Kanarya’nın, 2.4 milyon euroluk teklifini 200 bin euro artırıp beklemeye geçtiği belirtildi.

Galatasaray’ın oyuncunun serbest kalmaması için alacağı olan 1.8 milyon euroyu ödemesi gerekiyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI