Emre Kocadağ: Başkanlığa adayım

Beşiktaş Asbaşkanı ve Futbol Sorumlusu Emre Kocadağ, Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'a çok özel açıklamalar yaptı. İşte detaylar... (BJK Haber)

Beşiktaş Asbaşkanı ve Futbol Sorumlusu Emre Kocadağ, Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'a çok özel açıklamalar yaptı. Kocadağ, çok kritik bir dönemde yönetim olarak göreve talip olduklarını belirtirken, kulübün son durumu ve transferlerle ilgili düşüncelerini muhabirimiz Orhan Yıldırım'a anlattı. Kocadağ şunları söyledi: "En kritik dönemde göreve talip olduk. Ateşten gömlek giydik. Bizim ile çalışan birçok arkadaş kaçıp, kayıplara karıştı. Şimdi sosyal medyada yarattıkları trollerle bize saldırıyorlar."

'2028'de başkan adayıyım'

"Şimdiden kaç başkan adayı ortaya çıkıyor neden?Çünkü ışığı gördüler. Aslında gösterdik. Maaşlar ödeniyor. Futbolcuların alacaklarında sıkıntı yaşanmıyor. Mali disiplin ve denge oluştu. Bu durumda aday olmak istiyorlar. Ben de 2028'deki seçimler için başkan adayıyım.

'Taraftarlarımız rahat olsun'

"Transferlerle ilgili olarak teknik direktörümüz Şenol Güneş, takviye istiyor. Takımımıza 4-5 güç katacak transfer yapmayı planlıyoruz. Hocamız ne istiyorsa hepsini yapacağız. Bunun için paramız da var, gücümüz de. Taraftarımız merak etmesin, bu konuda rahat olsunlar. 4 yılda bir şampiyonluk ortalaması yakaladık. Kupalar aldık. Bakın bakalım, en büyük rakiplerimizden Fenerbahçe kaç senedir şampiyonluk göremedi."

'Yine şampiyon olacağız' 

Bizim için 'Sessiz kalıyorlar, yumruğunu masaya vurmuyorlar' deniyor.Üç büyüklerin kafa kafaya yarışta olduğu dönemde, şampiyon olduk.Hem de averajla... Aynı şekilde şampiyonluk vermişliğimiz de vardı. Demek ki, yönetim lobimizin gücünü göstermişiz. Bu durumda Beşiktaş’a kim yüzde kaç şans verirdi. Biz mutlu sona ulaşmasını bildik. Yine şampiyon olacağız."

'3-5 yetersiz hakeme kalamayız'

Hakemlerle ilgili olarak Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ,"Genç ve eğitimli nüfusa sahibiz.Hep aynı hakemler dönüp duruyor. Spor akademileri var. Burdaki öğrencilerden seçme yapacaksın. Kaliteli eğitim vereceksin. Ayrıca futbolu erken bırakanları da ekleyeceksin. Geniş hakem havuzu olacak. Böyle üç beş yetersiz hakeme kalmayacaksın. Bir de, babadan oğula geçen hakemleri anında göndereceksin. Böyle bir şey kabul edilebilir değil” yorumunu yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI