En İyisi Aboubakar

Beşiktaş'ın eski golcüsü Vincent Aboubakar, Afrika Uluslar Kupası'nda grup aşamasının en başarılı futbolcusu seçildi.

Beşiktaş'ın eski golcüsü Vincent Aboubakar, Afrika Uluslar Kupası'nda grup aşamasının en başarılı futbolcusu seçildi. Eski Beşiktaşlı, çıktığı 3 maçta 5 gol atma başarısı göstermiş ve takımının gruptan lider çıkmasında başrol oynamıştı.

Afrika Uluslar Kupası'nda A Grubu'nda bulunan ve 7 puanla liderlik koltuğunda tur bileti alan Kamerun'da Vincent Aboubakar rüzgarı esti. Burkina Faso ve Etiyopya ağlarını 2, Yeşil Burun Adaları'nı 1 kez sarsan ve golleriyle takımının Son 16'ya yükselmesinde başrol oynayan Aboubakar, grup aşamalarının en iyi oyuncusu seçildi.

2016/17 ve 2020/21 Beşiktaş forması giyen, şu sıralar futbol hayatını Al Nassr'da sürdüren 29 yaşındaki forvet, Samuel Eto'o'dan bu yana arka arkaya üç Afrika Uluslar Kupası maçında gol atan ilk Kamerunlu oyuncu olmuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI