Enzo Roco arayışta

Beşiktaş’ın sezon başında kadrosuna kattığı Şilili stoper Enzo Roco kulüp arayışına başladı.

Beşiktaş’ın sezon başında kadrosuna kattığı Şilili stoper Enzo Roco kulüp arayışına başladı. Sezonun ilk yarısında Pepe ve Domagoj Vida’nın arkasında bekleyen Roco, ikinci yarıda istediği forma şansını bulamadı.

Şenol Güneş’in gözüne giremedi

Pepe’nin takımdan ayrılmasının ardından Güneş’in raporu doğrultusunda yönetim Isimat Mirin’i kadroya kattı. Bu oyuncunun sakatlığında bile Şenol Güneş, Roco’nun yerine stoperde bazı maçlarda Necip’i bazı maçlarda ise vatandaşı Gary Medel’i oynattı.

Enzo Roco’nun Beşiktaş kariyeri

Skorer’in Şilili basınından derlediği habere göre Roco’nun Beşiktaş’ta mutsuz olduğu ve bu nedenle takım arayışında olduğu kaydedildi. Siyah-beyazlı yönetim de istenilen katkıyı veremeyen Şilili stoperi göndermek istediği biliniyordu. 26 yaşındaki stoper sezon başından beri Süper Lig’de 6 maçta toplam 242 dakika süre alabildi

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI