Erman Toroğlu: Beşiktaş'a operasyon var

Hakem hocassı Erman Toroğlu'ndan Beşiktaş-Alanyaspor maçı hakemi Yasin Kol ve Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'e sert eleştiri.. .

Hakem yorumcusu Erman Toroğlu, Alanyaspor-Beşiktaş maçının hakemi Yasin Kol'un kritik kararlarını değerlendirdi ve genç hakemi eleştiri yağmuruna tuttu. Valerien Ismael'i sert bir dille eleştiren Toroğlu, "Ismael 3-0'ı korumak için akıl almaz değişikler yaptı. Beşiktaş 10 kişi kalsa da böyle savunma anlayışıyla oynamaz. Ismael dua etsin karşısında geçen sezonlardaki gibi Alanyaspor yoktu. Yoksa maç 3-3, değil 5-3, 6-3 biterdi" diye konuştu. 

Erman Toroğlu'nun A Spor'daki programda yaptığı yorumlar şöyle:

(Maçın 11. saniyesine NKoudou'nun Fatih Aksoy'a hareketi sarı kart görmesi) Büyük takımda oynayan bir oyuncunun bunu yapması akıl alır gibi değil. Aptalca bir sarı kart. Sarı kart doğru ve yeterli.

(Beşiktaş'ın ilk golünden önce Weghorst-Tayfun mücadelesi) Tayfun oyunu bırakmış, Weghorst'u tutmakla meşgul. Sonra Weghorst onu itiyor. O da bayıldı! O sırada hakem oyunu durdurmuş. Sonra başladı. Faul yok.

(14. dakikada Emrecan Uzunhan'ın ilk sarı kartı) Hakem kardeşim şu pozisyonda sarı kart veriyorsan hepsine kart vermen lazım. Şu maçta 26 sarı kart vermen lazım. Kesinlikle bu pozisyon kart değil.

(18. dakikada Weghorst ceza alanına girerken Alanyasporlu futbolcuyla birlikte yere düşmesi, sonra itiraz edip sarı kart görmesi) Alanyasporlu futbolcu Allah muhafaza yani adamı bir yerden tutsa koparır yani. Formasından, şortundan çekiyor. Burada bir operasyon var. Hakem ne yapıyor, faulu beyazlıya (Beşiktaş aleyhine) veriyor. Adam da çıldırıyor. Hakem görmediği pozisyona faul çalıyor burada. Hakem düdüğü çalmalı, buradan Beşiktaş faul kazanmalı. Sarısı kesin. 

(Beşiktaş'ın kazandığı penaltı) Bu penaltı. Karar doğru. 

(37. dakikada Emrecan Uzunhan'ın ikinci sarı kartı) Ya arkadaş böyle sarı kart olur mu? Adam ikili mücadele yapıyor. Vurmuyor. Ayıp ya. Böyle bir sarı olmaz. Böyle kırmızı hiç olmaz. Buyur buradan yak. Takım 10 kişi kaldı.

(45+2. dakikada Gedson'un Alanyasporlu futbolcuya faulu. Frikik golünden önce) Karar doğru. Faul.

(89. dakikada Alanyaspor'un kazandığı penaltı) Karar doğru. Penaltı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI