Ersin Destanoğlu Gelişmesi

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu'na Avrupa Ligi takımlarının transfer gözdesi oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'tan iki gol yemesine rağmen büyük alkış toplayan 20 yaşındaki başarılı kaleci Ersin Destanoğlu için Fransızlar'ın dev kulüplerinden Lyon başta olmak üzere Avrupa kulüpleriyle masaya oturacak Kara Kartal ekonomik anlamda tatmin olması durumunda direnmeyecek.

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin transfer listesine eklediği genç kaleci için Siyah-Beyazlı yönetim stratejisini belirledi.

Beşiktaş Yönetimi, 20 yaşındaki başarılı kaleci Ersin Destanoğlu için devre arasında istediği teklifi alırsa gönderecek.

Fransızlar'ın dev kulüplerinden Lyon başta olmak üzere Avrupa kulüpleriyle masaya oturacak Kara Kartal ekonomik anlamda tatmin olması durumunda direnmeyecek.

Siyah-Beyazlılar'da bu sezona iyi bir başlangıç yapan, Süper Lig'de ilk 4 maçta kalesini gole kapatan Ersin Destanoğlu, Borussia Dortmund maçında iki gol yemesine rağmen büyük alkış toplamıştı.

Alman medyası Borussia Dortmund maçı sonrasında yaptığı yorumlarda, Siyah-Beyazlılar'ın genç eldiveni için övgü dolu sözler kullanmıştı.

Genç file bekçisi, 'Golden Boy' ödülü için finale kalan 40 oyuncudan biri oldu ve tek kaleci oldu. 2018 yılında piyasa değeri 50 bin Euro olan Ersin Destanoğlu'nun şu anki piyasa değeri ise 5.5 milyon Euro.

Takvim

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI