Ertan Saban Galatasaraylıları çıldırttı!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncusu Ertan Saban dün akşam oynan Beşiktaş Galatasaray derbisinin ardından kutlamalara katıldı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncusu Ertan Saban Beşiktaş-Galatasaray derbisini Beşiktaş Çarşı Balık Restaurant'ta arkadaşlarıyla birlikte takip etti.  Koyu Beşiktaş taraftarı olan Saban’ın Galatasaray aleyhine küfürlü tezahüratlarda bulunduğu  görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Galatasaraylı taraftarı ünlü oyuncuyu özür dilemeye çağırdı. Gelen tepkiler üzerine bir video yayınlayan Saban, "Galatasaray camiasını, özellikle taraftarlarını kırdğım ve üzdüğüm için tüm samimiyetimle özür dilerim" ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş taraftarı olan ünlü oyuncu Ertan Saban, Galatasaray'ı 3-1 yendikleri maçın ardından sevinçten adeta kendinden geçti.


ERTAN SABAN'DAN GALATASARAY'A KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 3-1 yendiği derbi galibiyetini kutlayan ve koyu Beşiktaş taraftarı olan ünlü oyuncunun Galatasaray aleyhine yapılan küfürlü tezahürata katılması sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.

GALATASARAYLILAR ÇILDIRDI 

Küfürlü tezahüratı söylediği sırada kameraya alındığını fark eden Ertan Saban, hemen tezahüratı bıraktı. Sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada, ünlü oyuncuyu özür dilemeye çağırdı.


ÖZÜR DİLEDİ

Tepki çeken söylemleri sonrası yayınladığı video ile özür dileyen Saban, "Galatasaray camiasını, özellikle taraftarlarını kırdğım ve üzdüğüm için tüm samimiyetimle özür dilerim. Maç sonrası taraftar haretiyle söylenmiş bir cümleydi" dedi.


.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI