ESpor'da Beşiktaş-Galatasaray Rekabeti

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki yüz yılı aşkın rekabet Espor'a yansıdı.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş ile Galatasaray'ın, Türkiye Espor Futbol Ligi'ne de zirve yarışı nefes kesiyor. 

TEF Ligi'nde Beşiktaş lider durumda bulunurken Galatasaray, Siyah-Beyazlıları takip ediyor.

Nisan ayına girilmesiyle birlikte futbol heyecanı da giderek tavan yapmış durumda… Spor Toto Süper Lig’de zirve mücadelesi veren ekiplere baktığımızda 64 puanla Beşiktaş’ın liderliği bulunurken; 61 puanlı Galatasaray’ın ikinci, 59 puanlı Fenerbahçe’nin de üçüncü olduğunu görüyoruz. Sezon sonunda mutlu sona kimin ulaşacağı merakla beklenirken; TEF Ligi'nde ilginç de bir durum yaşanıyor.

Asist Analiz TV ekranlarında yayınlanan ve yayıncısı olduğumuz Türkiye Espor Futbol Ligi’nde de şampiyonluk için aynı takımlar mücadele vermekte… Beşiktaş ESports 50 puanla lider; Galatasaray ise 47 puanla ikinci sırada bulunuyor. Bir maçı eksik olan sarı-kırmızılılar, TEF Ligi’nde şampiyonluğu kazanmak istiyor. İki takım arasında doyasıya bir şampiyonluk yarışı verilirken; sporseverlere de bu rekabetin tadını çıkarmak kalıyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI