Eto'o, N'Koudou'yu ikna etti

Kamerun Futbol Federasyonu başkanı Samuel Eto'o, Beşiktaşlı yıldızı ikna etti.

Beşiktaş'ın 27 yaşındaki kanat oyuncusu Kevin N'koudou, Milli Takım tercihini Kamerun'dan yana kullandı. Kamerun Futbol  Federasyonu başkanı Samuel Eto'o, Beşiktaşlı yıldızı ikna etti.  İşte detaylar...

Beşiktaş'ın oyuncusu Kevin Nkoudou ile Olivier Kemen, Milli Takım tercihlerini Kamerun'dan yana kullandı. Eski futbolcu ve Kamerun'un yeni federasyon başkanı Samuel Eto'o, iki oyuncunun da tercihlerinde büyük rol oynadı. İşte detaylar...

Lequipe'de yer alan habere göre, Dünya Kupası büyük beklentileri olan ve takımı yenilemek isteyen Kamerun, önümüzdeki ay başlayacak CAN 2023 elemeleri için takıma yeni oyuncular davet etti. 4 Haziran'da Kenya ve 8 Haziran'da Burundi ile karşılaşmak için çağrılan 34 kişilik grupta Georges-Kévin Nkoudou (27 yaşında, Beşiktaş) ve Olivier Kemen (25 yaşında, Kayserispor) yer alacak. 

Daha önce forma giymediler

Georges-Kévin Nkoudou ile Olivier Kemen, gençlik seçimlerinde Fransa ekibiyle boy gösterdiler. Ancak hiçbir zaman A Milli Takıma çağrılmadılar. Kamerun federasyonunun yeni başkanı Samuel Eto'o'nun yaklaşmasıyla Kamerun Milli Takıma katılmayı kabul ettiler. Ayrıca, Olivier Ntcham (26 yaşında, Swansea) tekrardan Milli Takıma seçildi. Teknik direktör Rigobert Song ayrıca Christopher Wooh'u (20, Lens) ilk kez Kamerun Milli takımına davet etti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI