Everton'dan Cenk Tosun kararı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen ve transfer döneminde sıkça Türkiye'ye döneceği iddia edilen Cenk Tosun ile ilgili karar verildi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen ve transfer döneminde sıkça Türkiye'ye döneceği iddia edilen Cenk Tosun ile ilgili karar verildi. Ada ekibi, yeni sezonda da Cenk Tosun'u takımda tutacak.

Beşiktaş'ın transferdeki gözdesi Cenk Tosun hakkında önemli bir gelişme dikkat yaşandı. Everton’ın milli futbolcuyu yeni sezonda da takımda tutmak istediği kaydedildi.

Everton, Cenk Tosun'u bırakmıyor

Skorer'de yer alan habere göre; transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden Cenk Tosun için Everton kararını verdi. Merseyside kulübüne yakın kaynaklarda yer alan haberlerde, Everton’ın Cenk’i bırakmayacağı belirtildi.

Kulüp yönetimi Cenk Tosun'dan etkilendi

Cenk’in çalışkanlığı, azmi ve Everton’a olan saygısı nedeniyle kulüp yönetiminin etkilendiği, yeni sezonda da devam kararı aldıkları bildirildi. Değerini bulacak çok iyi bir teklifin dışında 2019-2020 sezonunda da Everton-Cenk Tosun birlikteliğinin devam edeceği ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI