Fabian Ernst: Beşiktaş'a Gidiyorum

Fabian Ernst, çarpıcı Beşiktaş açıklaması...

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Fabian Ernst, yeniden siyah-beyazlı kulüpte çalışacağını duyurdu.

2009 - 2012 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giyen ve şampiyonluk sevinci yaşayan Fabian Ernst, Beşiktaş günlerinden kariyerine ve geleceğine dair önemli açıklamalar yaptı.

Pandemi sürecinin kendisi için çok zor olmadığını söyleyen Ernst, "Ancak çocuklarımız için zor oldu. Çünkü arkadaşlarıyla oynamalarına ve büyüklerini ziyaret etmelerine izin verilmedi. Şu an hala okula gidemiyorlar. Genel olarak ise şunu söyleyebilirim, Almanya'da şu ana kadar durum kontrol altında." şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ İÇİN FUTBOL OKULLARI KURMAK ÜZEREYİM"

Futbolu bıraktıktan sonra nelerle uğraştığı sorusunu yanıtlayan Ernst, "Aslında şu an bir çok şey yapıyorum. Danimarka'da ikinci ligde oynayan bir kulübün (Naestved Boldklub) sahibiyim. Almanya'nın Hannover şehrinde ise FIA ( Futbol İnovasyon Akademisi) isminde bir gençlik kulübü kurdum. Ve tabii ki şu an özellikle Almanya'da olmak üzere birçok farklı şehirde Beşiktaş için futbol okulları kurmak üzereyim. Kamplar yapacağız, güzel olacak." dedi.

Beşiktaş taraftarının kendisini hala çok sevdiğinin hatırlatılması üzerine Ernst, "Ben de onları çok seviyorum. Tabii ki o günleri çok özlüyorum. Beşiktaş'ı ve taraftarını unutmak mümkün değil." ifadelerini kullandı.

"SERGEN'DE BEŞİKTAŞ KANI VAR"

Süper Lig'i eskiden düzenli bir şekilde takip ettiğini ancak işleri dolayısıyla artık sadece Beşiktaş'ı ve büyük maçları izlediğini belirten Ernst, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın için ise, "Kendisiyle yüz yüze tanışma fırsatım olmadı. Ancak onu futbol oynarken izlemiştim ve elbette harika bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. Teknik direktör olarak tecrübesi de var. Fakat size en önemlisini söylemek isterim ki Sergen'de Beşiktaş kanı var. Başarılı olacağını düşünüyorum." dedi.

"BENİ EN ÇOK ZORLAYAN ALEX'Dİ"

Futbolculuk döneminde birlikte oynamaktan en çok zevk duyduğu üç ismin Guti, Quaresma ve Simao olduğunu söyleyen Ernst, Süper Lig kariyerinde kendisini en çok zorlayan futbolcunun ise Fenerbahçeli Alex olduğunu belirtti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI