Fabri'nin Beşiktaş'a geri dönmesi için gerekli şartlar

Beşiktaş’tan geçen sezon başında Fulham’a giden Fabri, tatil için İstanbul’a gelirken bu oyuncunun Siyah-beyazlı kulüple transfer görüşmesi yapıp yapmadığı merak ediliyor.

Beşiktaş’tan geçen sezon başında Fulham’a giden Fabri, tatil için İstanbul’a gelirken bu oyuncunun Siyah-beyazlı kulüple transfer görüşmesi yapıp yapmadığı merak ediliyor. Dün eski takım arkadaşı Tolga Zengin ile bir araya gelen İspanyol eldiven, sosyal medya paylaşımında “Futbol hayatımda bana çok şey kattı. Bu fotoğrafta çok değerli bir dostluğu görüyorsunuz. Teşekkürler arkadaşlar, yakında görüşürüz” yazdı.

Karius’un Beşiktaş’ta bekleneni verememesinden sonra tecrübeli kalecinin ismi devre arasından beri Beşiktaş ile tekrar anılmaya başlandı. Siyah-beyazlı yönetimin Karius ile bir yıl daha sözleşmesinin bulunması bu transferin başında en büyük engellerden birisi olarak gözüküyor. Türkiye gazetesinde yer alan habere göre Beşiktaş yönetimi Karius’u göndermeden hiçbir hamle yapma şansı bulunmuyor. Alman kalecinin satış hakkı Liverpool’da olduğu için şu ana kadar İngiliz ekibine de ulaşmış bir teklif bulunmuyor.

Tatile geldi

Eşi ve çocukları ile birlikte tatile gelen tecrübeli eldiven ile Beşiktaş’tan hiçbir yönetici görüşme yapmadı. Premier Lig’den küme düşen Fulham, İspanyol kaleciyi satıp bonservis bedeli kazanmak istiyor. Beşiktaş yönetimi de bonservis bedeli ödemeye sıcak bakmıyor.  Öte yandan Türkiye’ye dönmesi halinde tercihinin Beşiktaş olacağını kaydeden Fabri’nin Türkiye’ye dönebilmesi için Karius’un gönderilmesi, Fulham’ın kiralamayı kabul etmesi ve oyuncunun maaşında indirim yapması gerekiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI