Farkında mısınız?

Beşiktaş'ın önde gelen gruplarından 1903 Dolmabahçe önemli bir açıklamaya imza attı.

Beşiktaş'ın önde gelen gruplarından 1903 Dolmabahçe önemli bir açıklamaya imza attı. 

İşte o açıklama; 

Farkında mısınız? 

2019 - 2020 sezonunun içinde bulunduğumuz bu günlerde, son maçlarına gelmiş bulunmaktayız. Telafisi mümkün olmayan bir süreçteyiz.
Şartlar ne olursa olsun Beşiktaş oynayacağı tüm maçları kazanıp ligi 3. olarak tamamlayıp Şampiyonlar Ligi ön eleme aşamasına kalmayı başaracak güce sahiptir. Bizim taşıdığımız inancı, inanıyoruz ki yönetim kurulumuz ve teknik ekibimiz de taşımaktadır.
Bırakmam seni kampanyasının düzenlendiği bu günlerde futbolcularımızın ve teknik heyetimizin önümüzdeki maçlara, bırakmam seni ruhuyla yaklaşıp kalan tüm maçları kazanarak Şampiyonlar Ligi'ne katılıp kampanyaya en mühim desteği verme fırsatlarının olduğunun farkında mısınız?
Son maçlarımızın camia olarak tarihi öneminin farkındayız ve inanıyoruz ki Şampiyonlar Ligi'ne katılacağız. Şampiyonlar Ligi hedefi uğrunda tüm Beşiktaş camiasını birlik ve beraberlik içinde olmaya davet ediyoruz.

1903 Dolmabahçe

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI