Fatih Aksoy: Taraftara kırıldım

Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Fatih Aksoy karşılaşma sonrası basın mensuplarına konuştu.

Süper Lig'in 18. haftasında Sivasspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek 40 puanla liderliğini sürdürdü. Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Fatih Aksoy, sergilediği performansla göz doldururken, 79. dakikada yaşanan gerginliğin ardından Beşiktaş taraftarı, genç futbolcuyu ıslıkladı.

Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, taraftarı önünde lider Sivasspor’a 2-1 mağlup oldu ve şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. 
Sivasspor'un başarılı orta saha oyuncusu Fatih Aksoy, kazanılan zaferin kahramanları arasında yer alırken, 79. dakikada sinirler gerildi.
Bonservisi Beşiktaş'ta genç oyuncu, Siyah Beyazlı ekibin oyunu hemen başlatmasını engellemesinin ardından tansiyon yükseldi.
Beşiktaşlı futbolcular Caner Erkin, Ljajic ve Vida, Fatih Aksoy'a tepki gösterirken, tribünler de başarılı oyuncuyu ıslıkladı.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Fatih Aksoy, "Ben Beşiktaş terbiyesiyle yetiştim. Beşiktaş'a çok şey borçluyum. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Yine Beşiktaş'ın futbolcusuyum. Bana Beşiktaş'ta öğretilen giydiğim arma için sonuna kadar mücadele etmemdi. Bugün Sivasspor forması giyiyorum ve Sivasspor'un şampiyonluğu için sonuna kadar mücadele edeceğim. Taraftar bana çok tepki gösterdi. Orada yabancı oyuncuya sahip çıktılar. Zaten bizde maalesef bir yabancı hayranlığı var. Ben kırıldım biraz ama ama canları sağlık olsun. Bu takımı 2 sezon şampiyon yapan Oğuzhan Özyakup ıslıklandı. Benim ıslıklanmam da normal. Islıklandığım için üzgünüm. Beşiktaş'a dönersem, eğer taraftarları kırdıysam onların gönüllerini almak istiyorum." diye açıklama yaptı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI