Favori Sinan Bolat, Sürpriz Serkan Kırıntılı

Beşiktaş’ın İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool’dan 2 sezonluğuna kiraladığı Loris Karius, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle pandemi arasında kulüple sözleşmesini tek taraflı feshetmişti.

Beşiktaş’ın İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool’dan 2 sezonluğuna kiraladığı Loris Karius, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle pandemi arasında kulüple sözleşmesini tek taraflı feshetmişti. Bu durumun ardından Süper Lig’in kaldığı yerden başlaması sonrasında kaleciler, takımın alt yapısından yetişen Ersin Destanoğlu’na geçmişti. 8 maçlık periyotta oldukça başarılı bir görüntü sergileyen 19 yaşındaki Ersin, teknik ekibin kararıyla yeni dönemde de takımın 1 numaralı kalecisi olacak.

Öncelik Sinan Bolat'ta 

Beşiktaş’ın teknik direktörü Sergen Yalçın’ın, kulübe için tecrübeli bir yedek kaleci alınmasını istediği belirtildi. Bu gelişmenin ardından harekete geçen Beşiktaş’ın, Belçika Kulübü Royal Antwerp’le yollarını ayıran Sinan Bolat ve Konyaspor’un tecrübeli eldiveni Serkan Kırıntılı’yla görüşmelere başladı. 

31 yaşındaki Sinan Bolat’ın bonservisinin elinde bulunması sebebiyle Beşiktaş'a en yakın isim olduğu belirtildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI