Fazıl Say: Hakemin Fenerbahçe'yi Tutmasından rahatsız oldum!

Fenerbahçe taraftarı olan dünyazca ünlü piyanist Fazıl Say'dan çok konuşacak sözler...

Fenerbahçe taraftarı olan ünlü piyanist Fazıl Say, sarı-lacivertli takımın Ümraniyespor'u yendiği maç sonrası flaş açıklamalar yaptı. Say, "Hakemin bizi tuttuğundan rahatsızlık duydum" dedi.

Fenerbahçe'ye olan büyük tutkusuyla bilinen ünlü piyanist Fazıl Say, 2-1 kazanılan Hangi Kredi Ümraniyespor maçı sonrası ilginç bir tweet attı. Say, görüşünü Fenerbahçe Kulübü ve 12 Numara taraftar grubunu da etiketleyip soru  sordu.

5-0 yensek daha iyi olurdu

Say, "Ben bir Fenerbahçeli olarak sanki hakemin bizi tuttuğundan rahatsızlık duydum, belki de haklıydı kararlar, bilemedim. Haksız olsa da yine de 5-0 yensek sanki daha iyi olurdu, öyle değil mi dostlar?? Bir tek ben mi böyle düşünüyorum?? @Fenerbahce @12numaraorg " diye yazdı.


Yüzbinlerce görüntüleme aldı

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say'ın Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımı yüzbinlerce görüntüleme alırken yüzlerce de yorum ve paylaşıma konu oldu. Say'ın yorumunun altında sarı lacivertli taraftarlar da görüşlerini dile getirdi. 

Ajansspor


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI