Fellaini Bombası

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya...

Süper Lig'de kötü gidişatını sürdüren Beşiktaş ve Galatasaray, transfer arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor... Transfer çalışmaları iki takımda da devam ederken, İngiliz basınından flaş bir iddia geldi. Süper Lig devleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın futbol hayatını Çin'de sürdüren Marouane Fellaini ile ilgilendiği iddia edildi.

Süper Lig'de kötü gidişatını sürdüren Beşiktaş ve Galatasaray, bir yandan teknik direktör konusuyla ilgilenirken bir yandan da transfer arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor...

Transfer çalışmaları iki takımda da devam ederken, İngiliz basınından flaş bir transfer iddiası gündeme geldi.

İngiliz basını Sunderland Echo'nun haberine göre; Süper Lig devleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın futbol hayatını Çin'de sürdüren Marouane Fellaini ile ilgileniyor.

Benfica'dan flaş Gedson kararı! Terim ayrılınca...

Haberin detayında ise Belçika'da çıkan haberlere göre, Fellaini'nin bu ay Çin'den uzaklaşabileceğini ve Newcastle United da dahil olmak üzere Avrupa'ya dönebileceği ifadeleri yer aldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI