Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yıldızını istiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup'u transferi için talepte bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın yöneticilere sunduğu raporda Siyah-beyazlı ekipten Oğuzhan Özyakup’un transfer edilmesini istediği ileri sürüldü. Geçmiş dönemlerde de Oğuzhan’ın transferini isteyen Yanal’ın yine yöneticilerden bu futbolcunun transferi için girişimlerin yapılmasını istedi.

Geçen yıllarda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da ısrarla istediği kaptan, Siyah-beyazlı kulüple sözleşme uzatma yoluna gitmişti. Sözleşmesini uzattığı günden beri form düşüklüğü yaşayan yıldız oyuncu, bu sezon özellikle forma şansı bulmakta zorlandı. FutbolArena’da yer alan habere göre Ersun Yanal’ın sarı lacivertlilerde çalıştığı 2013-14 sezonunda da transfer etmek istediği oyuncuyu çok beğendiği ve yeni sezonda kadrosunda görmek istediği iddia edildi. Yanal’ın, Oğuzhan’ın tekniğini ve oyun anlayışını çok beğendiği belirtildi.

Taraftarlar tarafından protesto edildi

Oğuzhan Özyakup bu sezon Beşiktaş’ta sergilediği performans nedeniyle zaman zaman sert eleştirilere maruz kaldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI