Fenerbahçe derbisinde Önder Karaveli sürprizi

Beşiktaş için mütkhiş iddia... Yönetim Kurulu, teknik direktör Valerien Ismael'le her an yollarını ayırabilir.

Beşiktaş Haberleri | Beşiktaş'ta üst üste alınan kötü sonuçların sorumlusu Valerien Ismael olarak gösteriliyor... Salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında Fransız teknik adamın kaderi belli olacak... Yönetimde, "Derbiye Ismael'le çıkmayalım" fikri var. Bir diğer fikirse kısa bir süre içerisinde yeni bir teknik direktör getirilmesi, aksi takdirde takımın başına Önder Karaveli'nin geçme fikri...

Beşiktaş’ta gündem üst üste alınan kötü sonuçlar… Hedefteki isim ise teknik direktör Valerien Ismael... 

VALERİEN ISMAEL'İN KADERİ BELLİ OLUYOR

Salı günü yönetim kurulu toplantısı var. Bu toplantıda Ismael’in kaderinin masaya yatırılması bekleniyor. Bu toplantı öncesinde konuşmalar, fikirler yükselmeye başladı. Bunların başında “Ismael’le Fenerbahçe derbisine çıkmayalım” fikri ağırlık kazanmaya başlandı.

DERBİYE ISMAEL'LE ÇIKILMAYABİLİR

10 Ekim’de oynanacak derbiye kadar uzun bir sürenin olması acil eylem planına geçilmesi durumunda yeni gelecek teknik direktöre zaman kazandıracağı şeklinde değerlendiriliyor. Ismael’le ilgili kararın bir an önce verilmesi, eğer bir değişiklik olacaksa hiç vakit kaybetmeden tam gaz yapılması fikri var. 

ÖNDER KARAVELİ SESLERİ YÜKSELİYOR

Kısa sürede yeni bir teknik adam bulunamayacaksa da derbiye takımı tanıyan Önder Karaveli ile çıkılmasını ciddi şekilde destekleyen bir grup var.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI