Fenerbahçe istemişti, Beşiktaş transfer ediyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar... (BJK Haber)

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Spor Toto Süper Lig'de VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kalan Beşiktaş, transfer çalışmalarında vites artırdı. Amir Hadziahmetovic'in transferinde mutlu sona ulaşan siyah-beyazlılar, kanat oyuncusu transferi için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de istediği tecrübeli futbolcu ve Premier Lig ekibinden genç yıldızı almak için pazarlıklara başladı. İşte tüm detaylar...

VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında önemli bir yara alan Beşiktaş, devre arası transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Siyah-beyazlılar, uzun süredir peşinde olduğu Amir Hadziahmetovic'in transferini bitirdi. Siyah-beyazlılar, Konyaspor'la 3.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş’tan 2 transfer bombası daha! Aboubakar ve Hadziahmetovic’in ardından pazarlıklar başladı, Fenerbahçe de istemişti...

Yeşil-beyazlılar, Boşnak futbolcu 15 maç barajını aşarsa 250 bin Euro, sonrasında ise 25'er maçta 3 kez olmak üzere 250 bin Euro daha bonus alacak.

TOPLAM MALİYETİ 4.2 MİLYON EURO OLACAK

Kartal'a bu transferin toplam maliyeti 4.2 milyon Euro'yu bulacak. Ayrıca sonraki satıştan yüzde 20 pay da anlaşmaya konuldu.

Oyuncu ise 4.5 yıllık kontrat karşılığında yarım sezon için 500 bin Euro, sonrasında ise sezon başına 1.1 milyon Euro kazanacak. Teknik direktör Şenol Güneş, 25 yaşındaki orta sahayı Sivas deplasmanında 11'de oynatmayı planlıyor.

Forvete Aboubakar, orta sahaya da Amir Hadziahmetovic'i transfer eden Beşiktaş'ın sıradaki hamlesi kanat bölgesine olacak.

DJENEPO İÇİN PAZARLIKLAR BAŞLADI

Sabah'tan Ogün şahinoğlu'nun haberine göre; Avrupa'da transferin kapandığı elit liglerde girişimlere başlayan Beşiktaş yönetimi, Moussa Djenepo için pazarlıklara start verdi.

Fransa'ya transfer olma ihtimali bulunan ancak son anda gerçekleşmeyen 24 yaşındaki Djenepo ile uzun süredir dirsek temasında olan Beşiktaş yönetimi, yaz aylarında da görüştüğü oyuncudan olumlu dönüşler almış ama maliyete takılmıştı.

5 MİLYON EURO BONSERVİS YA DA KİRALIK

Siyah-beyazlılar, bu kez Southampton ile kurduğu iyi ilişkileri de kullanarak transferi gerçekleştirmeyi planlıyor.

İngiliz ekibinin sahibi olan ve başkanlığını yaptığı Göztepe'nin hisselerinin büyük sahibi Rasmus Ankersen ile masaya oturan Beşiktaş, bu transferi 5 milyon Euro seviyelerinde bonservis bedeli ya da satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle bitirmeyi hedefliyor.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO

2019-20 sezonunda 15.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Standard Liege'den Southampton'a transfer olan Djenepo'nun güncel piyasa değeri 10 milyon Euro.

Malili futbolcu, bu sezon Premier Lig ve kupa maçlarında 18 kez sahaya çıktı. 777 dakika oynerken 1 gol, 2 asiste imza attı.

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş'tan 2 transfer bombası daha! Aboubakar ve Hadziahmetovic'in ardından pazarlıklar başladı, Fenerbahçe de istemişti...

BORİNİ İÇİN KARAGÜMRÜK'LE TAKAS GÜNDEMDE 

Öte yandan Kartal, Karagümrük'e, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan İtalyan forvet Fabio Borini için fiyat sordu.

Kırmızı-siyahlılar sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Borini için sözleşmesinde yazan 2,5 milyon Euroluk bedeli istiyor. Beşiktaş ise rakamı düşürmeye çalışıyor.

Transfer için yapılacak pazarlıklar neticesinde anlaşma sağlanması durumunda İtalyan golcü siyah beyazlı formayı giyecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI