Fenerbahçe'den Caner Erkin çıkışı

Fenerbahçe Yönetimi, Vedat Muriç'in PFDK'ya sevk edilmesine ''Aynı şeyi Caner Erkin de yapmıştı'' tepkisi gösterdi.

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta Vedat Muriç 79. dakikada sarı kart görmüş ve 4. kartını gördüğü için hafta sonu oynanacak olan Medipol Başakşehir maçında cezalı duruma düşmüştü. Kosovalı golcü maçın 90+5. dakikasında ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Vedat Muriç gördüğü kırmızı kartla cezasını kupadaki Kayserispor cezasında çekti. 25 yaşındaki futbolcu ikinci sarı kartı bilinçli gördüğü gerekçesiyle PFDK'ya sevkedilmişti. Fenerbahçe'den konuyla ilgili sert bir çıkış geldi.
Fenerbahçeli yönetici Alper Pirşen, Kayserispor'la oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçı sonrası sarı lacivertli ekibin gündemine air çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'CANER ERKİN YAPTI BİR ŞEY OLMADI''
Vedat Muriç'in kasten sarı kart gördüğü" gerekçesiyle PFDK'ya sevki konusunda sert sözler kullanan Pirşen "Toplantıdan sonra Vedat Muriç'in PFDK'ya sevk edildiğini öğrendik. Fenerbahçe kaç cephede savaşabiliyor diye bizi test ediyorlar. Biz 15 cephede de savaşırız. Muriç'in PFDK'ya sevk edilmesi gülünç bir durum. Bu sezon Caner Erkin yaptı aynı şeyi ama bir şey olmadı. Nedense Fenerbahçe'de oluyor" dedi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI