Ferguson Aziz Beşiktaş'ta

Beşiktaş'ta 20 yılı aşkın aralıksız görev yapan bu yüzden Alex Ferguson lakabını alan Aziz Akkaya, yeniden siyah-beyazlı kulübün kadın basketbol etakımının Baş Antrenörü oldu.

Beşiktaş GKN Kargo Kadın Basketbol Takımı'nda başantrenör değişikliğine gidildi. Siyah-beyazlı ekipte başantrenör Ayhan Avcı ile yollar ayrılırken yerine Aziz Akkaya getirildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Beşiktaş GKN Kargo Takımı'mızın 2021-2022 sezonundan bu yana başantrenörlük yapmakta olan Ayhan Avcı ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Ayhan Avcı'ya emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

Avcı'nın yerine daha önce Beşiktaş'ta da görev yapan tecrübeli başantrenör Aziz Akkaya'nın getirildiğinin aktarıldığı açıklamada, "Takımımızın başantrenörlük görevi için tecrübeli çalıştırıcı Aziz Akkaya ile sözleşme imzalandı." ifadesi kullanıldı.

Aziz Akkaya son olarak Çukurova Basketbol'da baş antrenörlük görevini üstlenmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI