Fernando Santos'ta son dakika

Siyah-Beyazlılar'ın Süper Lig'deki Kayıplarıyla Birlikte Fernando Santos'un Kaderi Tehlikede

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un Geleceği Belirsizliğe Sürükleniyor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında evinde Antalyaspor'a 2-1 yenilerek ligdeki kötü performansını sürdürdü. Bu ardışık mağlubiyetler, takımın başındaki Fernando Santos'un geleceği hakkında endişeleri arttırdı. Portekizli teknik adamın, Türkiye Kupası'nı kazanmış olsa bile ligdeki zayıf performans nedeniyle sezon sonunda gönderilme ihtimali oldukça yüksek.

Beşiktaş'ın son maçlarındaki başarısızlık, teknik direktör Fernando Santos'un geleceğiyle ilgili ciddi tartışmaları beraberinde getirdi. Büyük umutlarla göreve getirilen Santos'un, ligdeki kötü gidişatı düzeltememesi durumunda sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor. Başkan Hasan Arat'ın, lig sonunda teknik direktör değişikliği yapabileceği belirtiliyor.


Antalyaspor maçı sonrasında konuşan Fernando Santos, "Şu anda istifa gibi bir düşünce aklımdan geçmiyor. Galatasaray ve Antalya maçları, geldiğimiz günden beri oynadığımız en iyi maçlar oldu. Göreve geldiğimizde süreç iyi gidiyordu ancak sonuç alamadıkça işler zorlaşıyor. İkinci yarı performansımızı artırmak için çalışacağız. Takıma güveniyorum ve hedefimiz üçüncülük ve kupa kazanmak" şeklinde konuştu.


Beşiktaş'ın son maçlarındaki kötü performans, geçmişte yaşanan benzer bir dönemi hatırlattı. Siyah-Beyazlılar, son olarak 2021-2022 sezonunun 11, 12, 13 ve 14. haftalarında Hatayspor, Trabzonspor, Alanyaspor ve Giresunspor'a karşı aldığı mağlubiyetlerle benzer bir kötü serüven yaşamıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI