Feyyaz Uçar: Şampiyonluk Sergen Yalçın'ı Kesmez

Beşiktaş'ın efsanevi futbolcusu Feyyaz Uçar, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda Beşiktaş ve Sergen Yalçın'la ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Sergen Yalçın ile yakalanan çıkış beni şaşırtmıyor. Beşiktaş daha da ileriye gidecek. Belki insanlara enteresan ya da değişik gelebilir ama Sergen Yalçın Beşiktaş'ın genç takımında gördüğü eğitimin karşılığını gösteriyor. Kendi kararlarını yaşına başına bakmadan alabilen, doğru bildiklerinin peşinden koşan bir çocuktu, büyüdü. Sergen iyi yolda ve başarılı olacak. Çünkü futbolda dış faktörler vardır etkileyen, ağabey-kardeş, futbolcu, yönetim, sosyal medya gibi ama bu Sergen için geçerli değil, doğru bildiğinden şaşmaz. Bu sezon şampiyonluk gelirse öteki hedefleri daha da öne gelecektir. Lig şampiyonluğu Sergen Yalçın için bir tatmin hedefi değildir. Onun hedeflerin

BEŞİKTAŞ HEP ÖTEKİLEŞTİRİLDİ

BEŞİKTAŞ sadece bu sezon değil eskiden beri faturanın çıkarıldığı takımdır. Hakem camiasında Üç Büyükler tabiri içerisinde ötekileştirilen, öksüz bırakılan Beşiktaş olmuştur. MHK'de her zaman iki büyük takım vardı, Beşiktaş bu konuda zarar gören kulüptür. Sergen Yalçın'ın VAR konusundaki açıklamalarını haklı buluyorum. Bana göre de VAR kalkmalı çünkü biz efektif olarak kullanamıyoruz. Bu da Türk futboluna zarar veriyor. Ben ne olursa olsun bizim hakemlerimizin yabancı hakemlerden çok geri olduğunu düşünmüyorum.

BEŞİKTAŞ SEYİR ZEVKİ VERİYOR

SEYİR zevki olarak en iyi futbolu Beşiktaş'ın oynadığını düşünüyorum. Bu konuda farklı düşünen olabilir ama girilen gol pozisyonu, atılan şut, hücum organizasyonları, skorun üzerine yatmama gibi faktörler siyah-beyazlı kulübü şu anda Süper Lig'in en iyi oynayan takımı yapıyor.

ÜCRETİ YÜKSELTİLİP SÖZLEŞMESİ UZATILMALI

SERGEN Yalçın'ın mevcut sözleşmesi iyileştirilerek artı 1 yıl daha uzatılmalı. Emsal olan hocalar yakınında bir meblağa getirilerek mukavele yapılmalı. Gelinen noktada kendisinin bu takımı rahatlıkla sırtlayabileceğini, başarıya taşıyıp uzun yıllar hocası olarak kalabileceğini gösterdi. Sergen-Beşiktaş beraberliği devam etmeli, bu hocaya da motivasyon sağlar.

BAHÇE DUVARLARINI ARTIK YIKALIM!


TÜRK futbolu bitmiş durumda. Yurt dışına hoca yollayamıyorsun, futbolcu da yollayamıyorsun, gidenleri geri getiriyorsun. Sahaların rezalet, güven kalmamış. Biz hâlâ başka şeyleri kovalıyoruz. Biz hep kendi bahçemizdeyiz, "Aman kimse bahçemize top atmasın" diyoruz. Şu bahçenin duvarlarını bir yıkalım, dışarı çıkalım artık.

EROL BULUT'A ACIMASIZLIK YAPMAMAK LAZIM

FENERBAHÇE sonuna kadar yarışa devam eder. Çok acımasız olmamak lazım. Biraz kendinizi Erol Bulut'un yerine koyun. Sezon başında 18 transfer yapılıyor daha oturacakları, kalkacakları yeri, oynayacakları bölgeyi planlamadan 4 adam daha alınıyor. 22 transferle her şey bir anda olmaz. Doğru yapılanma, iyi oyun falan bir anda bu kadar transferle olmaz. Transfer şampiyonluğun garantisi değil, bunu anlayın artık.

FEYYAZ UÇAR'DAN İNCİLER

 Sergen Yalçın futbol hayatında olması gereken yerde olmadı, çok daha iyi yerlere gelmeliydi.
 Mevcut durumda en büyük zararı Dorukhan'ın göreceğini düşünüyorum. Sözleşmedeki belirsizlik onu aşağı çekiyor.
 Beşiktaş taraftarı yabancılara marş besteler ama kendi evladına daha sıkı sarılır.
 Adem Ljajic'te toparlanma emaresi görüyorum. Yeniden Avrupa'ya dönmek istiyorsa menajerlerden medet ummasın. Sergen Yalçın onu layık olduğu yere döndürür.
 Beşiktaş'ın sağ tarafını çok etkin buluyorum ancak en öne çıkan isim bence Aboubakar.

% 50 BEŞİKTAŞ %5 0 DİĞERLERİ

ŞAMPİYONLUĞU bu sezon kestirmek zor. Kovid diye bir şey var, ne zaman ne olacağı belli değil. 4 takımın da yarışı sezon sonuna kadar devam ettireceğini düşünüyorum. Trabzonspor da geriden geldi. Ben %50 Beşiktaş, %50 diğerleri diye değerlendiriyorum.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI