Fikret Orman: Ahmet Nur Çebi aday olursa...

Beşiktaş Beşiktaş Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi'nin kendisinin karşısına çıkacağını tahmin etmediğini açıkladı.

Beşiktaş’ta mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimi öncesinde tüm camia Ahmet Nur Çebi’nin aday olup olmayacağını merak ediyor. Fikret Orman il 6.5 yıl çalışan Çebi, son dönemde yönetime girmemişti.

Beşiktaş camiası tarafından aday olması yönünde baskı yapılan Beşiktaş ikinci başkanı Çebi, bugüne kadar adaylıkla ilgili değerlendirme yapmadı. Öte yandan Başkan Fikret Orman da yayıncı kuruluşta katıldığı bir programda Ahmet Nur Çebi’nin aday olup olması ile ilgili bir soruya “Ahmet Nur Çebi abinin başkan adayı olması beni üzmez ama karşıma çıkmaz zaten. Kendisi de söyledi. Biz 6,5 sene birlikte çalıştık ve birbirimizi iyi tanıyoruz. Karşı karşıya kalmamız da pek doğru olmaz. Zaten Ahmet abi de aday olmayacağını açıkladı. Aday olmak isteyenler olabilir. Bu ayıp bir şey değil. Herkes aday olabilir, kararı genel kurul verecek. Ben genel kurulun sahibi değilim”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI