Fikret Orman: Bir geickme varsa...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, basketbol takımının yaptığı boykotta ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Sompo Japan oyuncuların 3 aydır alacaklarını alamadığı için antrenmanları boykot etmesiyle ilgili konuştu.

Fikret Orman, “Yönetim Kurulu toplantımız var. Onların ödemelerini bu hafta yaparız. Bir gecikme varsa kısa sürede tamamlarız” ifadelerini kullandı.

Fikret Orman'ın bu açıklamasının ardından Siyah-beyazlı basketbolculara ödeme yapıldı. 

Boykot yapıldı, ödeme gerçekleşti 

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Sompo Japan’ın adı yaşanan ekonomik kriz ile gündeme gelmişti.

Hem Erkek Basketbol Takımı, hem de Kadın Basketbol Takımı’nda yaşanan ödeme problemleri itibariyle tatlıya bağlandı ve oyuncuların alacaklarının bir kısmı ödendi.

Bununla birlikte dün antrenmana çıkmayan Beşiktaş Sompo Japan oyuncularının ödeme yapılmasının ardından bugünkü takım antrenmanında yer alacağı bildirildi.

Beşiktaş Sompo Japan, FIBA Şampiyonlar Ligi D grubu 5. hafta karşılaşmasında yarın saat 20:00’de Akatlar Arena’da Virtus Bologna’yı ağırlayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI