Fikret Orman bırakıyor mu?

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın koltuğu Serdal Adalı'ya bırakmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Beşiktaş’ta mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimi öncesinde kulisler oldukça hareketlenmeye başladı. Şu ana kadar mevcut başkan Fikret Orman’ın yanı sıra Hürser Tekinoktay dışında adaylığını açıklayan kimse bulunmuyor.

Serdal Adalı ve Ahmet Nur Çebi de beklemede

Camia içinde Serdal Adalı ve geçen yönetimlerde ikinci başkan olarak görev yapan Ahmet Nur Çebi’nin de aday olabileceği konuşulmaya başlandı. Adalı, Antalya kampı sırasında ‘Fikret Orman aday olduğu zaman ben aday olmam” şeklinde açıklama yapmıştı. Adalı, bu açıklaması ile Fikret Orman’ın adaylıktan vazgeçmesi halinde göreve talip olabileceğini deklare etmiş oldu. Diğer yandan camianın aday olması için baskı yaptığı diğer isimlerden Ahmet Nur Çebi de adaylığa sıcak bakmasa dahi camia içinden ona baskı yapılmaya başlandı.

Beşiktaş’ta Fikret Orman karar değiştirebilir

Öte yandan divan kurulu toplantısında mayıs ayında başkanlığa aday olduğunu açıklayan Fikret Orman’ın kararından vazgeçebileceği de konuşulmaya başlandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI