Fikret Orman daireler nerede?

Beşiktaşlı taraftarların, ''Paralar nerede?'' diye protesto etmesi sonrası başkanlığı bırakıp giden Fikret Orman, yeni bir soruyla karşı karşıya: "Daireler nerede?"

FİKRET ORMAN DAİRELER NEREDE?


Taraftarın, "Paralar nerede?" diye protesto etmesi sonrası başkanlığı bırakıp giden Fikret Orman, yeni bir soruyla karşı karşıya: "Daireler nerede?" Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı ve Genel Sekreteri Mesut Urgancılar, 2017'de 7.5 milyon liraya alınan dairelerin ortada olmadığını açıkladı. Peki Orman döneminde alınan daireler ne oldu? Ayrıntılar haberimizde...

Mesut Urgancılar açıkladı
Beşiktaş Başkanlığı görevini tribünlerin "Paralar nerede" protestosu sonrası bırakan Fikret Orman'a yeni bir soru soruluyor: Fikret Orman daireler nerede? Beşiktaş'ın dün yapılan yılın ilk divan kurulu toplantısında icra kurulu başkanı ve genel sekreter Mesut Urgancılar, çok çarpıcı bir açıklama yaptı.

Mesut Urgancılar: "Ortada daire yok"
Urgancılar, "DKY İnşaat'tan 2017'de 11 daire alınmış, 7.5 milyon lira ödenmiş. Ama daireler ortada yok! Tapusu da yok! Ve 2017'de alınan dairlere 2014'te bir banka çoktan ipotek koymuşmuş! Yani ayıplı mal almışız. Parasını vermişiz fakat ortada mal yok! Hukuki süreç başlatıldı" dedi.

Beşiktaş ve DKY imza töreni yapmıştı
Urgancılar'ın sözünü ettiği ve bugün kayıp olan dairelerle ilgili dönemin başkanı Fikret Orman, 29 Mart 2017'de Vodafone Park'ta bir imza töreni düzenledi. Törene  DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ile şirketin onursal başkanı İbrahim Dumankaya da katıldı.
Beşiktaş’ın 10 milyon doları nereye gitti? Tanıklı... Belgeli… O yazı için tıklayın...

Fikret Orman: "Sporcular için"
Orman, söz konusu dairelerin yurt dışından gelen sporcular için kullanacaklarını belirterek, şunları söylemişti:
"Çok fazla sporcumuz var. Beşiktaş, yurt dışından gelen sporculara kiralar ödeyerek yer tutuyor. Ondan yavaş yavaş uzaklaşmak istedik. Futbol harici branşlarımız için DKY'nin Kağıthane'deki projesine yatırım yaptık. 11 daire satın aldık. Dairelere kiralar ödüyoruz. Artık ödemek istemiyoruz. Basketbol, voleybol ve hentbol takımı oyuncuları için buraları değerlendirmek istiyoruz. Çok araştırdık, güvenilir bir şirketle bu işi yapmak istedik. İlk adımı attık. İhtiyaç olursa bir adım daha atarız. Futbolculara yönelik Ümraniye'ye yakın bir bölgede yer almak istiyoruz. Yabancı oyuncularımız var. Onların da kalabileceği kompleks olsun istiyoruz. Belki biz yaparız, belki satın alırız."

Beşiktaş'ta yeni soru: Fikret Orman daireler nerede?
Evet, bugünkü Beşiktaş yönetimiyse Orman'ın alımını yaptığını açıkladığı bu dairelerin bugün kulüp envanterinde olmadığını açıkladı. Bu da yeni bir soruya; "Fikret Orman daireler nerede" sorusuna neden olabilir...

Ajansspor..com 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI