Fikret Orman: En çok ona yanarım

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan çarpıcı sözler...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Uşak’ta gerçekleştirilen Kartal Yuvası Mağazası açılışında Başkan Orman, medya mensuplarının gündemdeki konularla ilgili sorularını cevapladı.

Fikret Orman: İstanbul’da kaybedilen puanlara yanıyorum

Sezonun ikinci yarısında üst üste alınan başarılı sonuçlarla ligin zirvesine yaklaşan Beşiktaş’ta başkan Orman, sezonun ilk yarısında kaybedilen puanlara yandığını ifade etti. Bir basın mensubunun “Beşiktaş’ın şampiyonluk iddiaları devam ediyor. Bunla ilgili neler söyleyeceksiniz?” sorusuna Başkan Orman, “Ligde 6 hafta kaldı. Bizim için en önemli tarafı 6 maçı kazanmak. İstanbul’da kaybettiğimiz puanlara yanıyoruz. Yapacak bir şey yok. Bundan sonrakileri kazanacağız” dedi.

Transfer yeni hoca belli olduktan sonra

Başkan Orman, transfer çalışmalarının yapılıp yapılmadığı sorusuna ise “Şu anda bir transfer gündemimiz yok. Sezon sonunda hocamız milli takıma gidecek. Yeni hocayla çalışmaya başlayacağız. O netleştikten sonra çalışmalar başlarız” diye cevaplad

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI