Fikret Orman: Gelecek sezondan itibaren...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni sezonda bu sezon yaşanan olayların aynısının yaşanması halinde sessiz kalmayacaklarını açıkladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni sezonda bu sezon yaşanan olayların aynısının yaşanması halinde sessiz kalmayacaklarını açıkladı. BEYAZ TV’ye açıklamalarda bulunan Başkan Orman, maç öncesinde yapılan açıklamalarla hakemlerin baskı altına alındığını vurgulayarak, “Bunlar alaturka şeyler ama Türkiye’de çalışan bir şey gibi gözüküyor. Bunlar tabiki doğru değil. Ancak gelecek sezonda aynı şeyler yaşanırsa biz sessiz kalmayız” dedi.

Fikret Orman: Genç ve hedefi olan bir takım kuracağız

Başkan Orman, yeni sezonda kurulacak takımla ilgili olarak da şunları ifade etti: “Tüm kulüpler daralacak. Beşiktaş’ta da daha genç ağırlıklı ve hedefi olan bir takım kuracağız. Bu sene çok mücadele edecek bir takımın temellerini atacağız” diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI