''Fikret Orman gerginlikten besleniyor!''

Bloomberg HT yorumcusu ve gazeteci Fatih Altaylı, Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman'ı sert dille eleştirdi.

Bloomberg HT yorumcusu ve gazeteci Fatih Altaylı, Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman'ı sert dille eleştirdi.

Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, Beyaz TV'ye Kulüpler Birliği'nin geçen hafta içi yaptığı açıklamanın perde arkasını anlattı. Orman, "Derbinin önüne geçmemesi için bu bildiriyle ilgili sessiz kaldım. Neden böyle bir açıklamaya ihtiyaç duyulduğuna bakmak lazım. Adalet bir gün herkese lazım olur. Bir olayın yanlışlığı kişi ve kurumlara göre yanlışlık değildir. Kamuoyunun önünde şuna 5 maç verdim, bunun hakemliğini durduruyorum diye paylaşmak güç göstergesidir. Hakemlerin cezalandırılması adalete müdahaledir. Ali Dürüst'ün istifası ve geri gelmesi de tuz biber ekti. Bu durumdan en çok Anadolu kulüpleri rahatsız. Tek hatamız G.Saray'a haber vermemiz" dedi.

"FİKRET ORMAN GERGİNLİKTEN BESLENİYOR"

Filkret Orman'ın gerginlikten beslendiğini öne süren gazeteci Fatih Altaylı, "Fikret Orman'ın hakemlerle ilgili sözlerine bakarsak Mustafa Cengiz'in açıklamalarının yanında çerez kalır. Fikret Orman'ın söyledikleri ile yaptıkları arasında büyük fark var. Orman, gerginlikten beslenmeye çalışıyor" dedi!

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI