Fikret Orman Japonya'da çalışıyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Japonya’nın köklü basın kuruluşlarından olan ve Beşiktaş’ın Global Medya İş Ortağı Mainichi-Sponichi Grubu’nu ziyaret etti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Japonya’nın köklü basın kuruluşlarından olan ve Beşiktaş’ın Global Medya İş Ortağı Mainichi-Sponichi Grubu’nu ziyaret etti. Orman, Mainichi-Sponichi Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Toshifumi Kawano ile Yönetim Kurulu Üyeleri Atsushi Narita ve Takeo Iwasawa’dan yapılan iş birliği anlaşmasından itibaren bugüne kadar yürütülen iletişim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Önümüzdeki dönem yapılacak iletişim çalışmaları hakkında görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda futbol takımının 2019 yazında Japonya’da yapması planlanan kampı hakkında da değerlendirmeler yapıldı.

Fikret Orman’dan forma hediyesi

Toplantının ardından Orman, Mainichi-Sponichi Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Toshifumi Kawano ile Yönetim Kurulu Üyeleri Atsushi Narita ve Takeo Iwasawa’ya Beşiktaş forması hediye etti ve birlikte yemek yedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI