Fikret Orman: Japonya'ya gidiyoruz

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, ''Japonya'da hazırlık maçı yapacağız'' dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yaz döneminde futbol takımının Japonya’da bir hazırlık maçı oynayacağını açıkladı. Hafta başından beri Japonya’da bir dizi temaslarda bulunan Başkan Orman, Japon medya mensupalrı ile bir araya geldi.

Kagawa transferinde Japon gazetecilerle sohbet ettiğini aktaran Başkan Orman, “İlk kez bu kadar Japon gazeteciye konuşuyorum. 20 milyondan fazla taraftarı olan 18 değişik branşta faaliyet gösteriyoruz. 5 binin üzerinde sporcumuz var” dedi.

Fikret Orman’dan hazırlık maçı açıklaması

Başkan Orman, yaz döneminde Siyah-beyazlı takımı dostluk maçı için Japonya’ya getireceklerini belirterek, “Burada bir Japon takımı ile maç yapacağız. İki ülkenin birbirleri ile aralarındaki dostluğun gelişmesini istiyoruz” dedi.

Başkan Orman, kulüp ile bilgilendirmeler yaptıktan sonra Japon pazarı ve Japonya’da yapmak istedikleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI