Fikret Orman: Neden olmasın!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray-Beşiktaş maçının gündüz oynanmasına yeşil ışık yaktı.

Süper Lig’in 31. haftasındaki Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbinin gündüz saati oynanması konusundaki gelişmelere Fikret Orman‘dan destek geldi. Siyah-beyazlı takımın ara transfer döneminde Kagawa’yı transfer etmesinin ardından Japonlar, Türk futboluna yakından ilgi göstermeye başladı.   

Japonlardan 2 milyon Euro iddiası

Son günlerde Japon medyasında iki takım arasında oynanacak derbinin gündüz saatlerinde oynanması yönünde haberler yer alırken en son Japonya Futbol Federasyonu’nun TFF’ye derbinin Japonya’da izlenebilecek bir saatte oynanması durumunda 2 milyon Euro önerdiği iddiaları ortaya atılmıştı. Saat farkından dolayı eğer derbi Türkiye’de saat 14.00 veya 15.00 gibi oynanması durumunda Japonya’dann da izlenebilecek.

Fikret Orman: Neden olmasın

Yaşanan bu olaylarla ilgili olarak Başkan Fikret Orman’dan ilk yorum geldi. Beyaz TV’ye konuşan Başkan Orman, “Hem Beşiktaş’ta hem Galatasaray’da Japon futbolcu var. Asya’da derbinin izlenmesi için saat 14.00’da ya da 15.00’da oynanabilir. Neden olmasın?” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI