Fikret Orman, Ryan Babel'i takibe aldı

Ryan babel'in Galatasaray'a transferi konuşulurken beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın sosyal medya hareketi dikkatlerden kaçmadı.

Beşiktaş’tan devre arasında Fulham’a giden ve sonrasında Galatasaray’a transfer olacağı iddia edilen Ryan Babel konusunda Fikret Orman’dan flaş bir hareket geldi. Fulham lige veda ettikten sonra İngiliz ekibinden ayrılan Hollandalı yıldızın hangi takıma transfer olacağı merak ediliyordu.

Beşiktaş, Ryan Babel için devrede mi ?

Sezon başından beri yıldız oyuncuyu ikna etmek isteyen yönetim, bunu başaramayınca devre arasında Fulham’a gitmesine izin vermişti. O günlerde yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sezon sonunda her şey olabilir şeklinde bir açıklama yapmıştı. Öte yandan dün akşam saatlerinde Babel’in Galatasaray ile anlaştığına yönelik iddialar havada uçuşurken sahur vaktinde Fikret Orman’ın Babel’i sosyal medya hesabından takibe alması ise kafaları karıştırdı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI