Fikret Orman: Şenol Güneş gelsin...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş'in Milli Takım'daki başarısıyla ilgili konuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, A Milli Takım’ın Şenol Güneş yönetiminde Arnavutluk ve Moldova karşısında almış olduğu galibiyetleri değerlendirdi. Orman, ” Şenol hoca gelsin o başarıyı bizde yapmaya başlasın” dedi. 


Bolu Beşiktaşlılar Derneğini ziyaret eden Orman, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Orman, A Milli Futbol Takımı’nın hocaları yönetiminde 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu’nda Arnavutluk ve Moldova’yı yenerek 2’de 2 yapmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, “İki üst üste galibiyet moral oldu. Daha önce moral olarak bir düşüş yaşanmıştı. Biraz özgüvenini de kaybetmişti. Şenol Hoca uğurlu geldi. Çok başarılı maçlar çıkarttılar. Şimdi Şenol hoca gelsin o başarıyı bizde yapmaya başlasın.” diye konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI