Fikret Orman Sözleşme Nerede!

Vida'nın transferinde kafa karıştıran olaylar...

VİDA DEMEK SORUN DEMEK

Bu sezon 9 ay maaşını aladığı için Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet eden Hırvat Vida'ya, 2.8 Milyon Euro'luk alacağına ekstra 600 Bin Euro ödendiği ortaya çıkmıştı.

''HEPSİ BELGELİ''

Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut URGANCILAR "Bir futbolcuyu çağırıp, 'Biz sana 2.8 Milyon Euro'luk borcumuzu 13 Mayıs'ta değil de 31 Mayıs'ta ödeyelim. Zamanında ödeyemezsek de 600 Bin Euro ceza payı verelim' denmiş. Bunların hepsinin belgesi var. Bir kulübe 712 Bin Euro borcunuz var, 'Bunu dörde bölüp şu günlerde ödeyelim' diyorsunuz. Ödeyemiyorsunuz ve 400 bin Euro daha ceza yiyorsunuz. Sonrasında kulüp TFF'ye başvuruyor ve Beşiktaş'ın Avrupa Kupası gelirlerine el koyuyorlar.’ açıklamasını yapmıştı.

VİDA’NIN MENAJERİNDEN 11 MİLYON TL’LİK İHTARNAME

Vida’nın menajeri Uğur Avadan, Beşiktaş Kulübü’ne ihtarname gönderdi. Kulübe 2017-18 sezonunda katılan Hırvat futbolcunun transferinden kalan menajerlik ücretinin ödenmemesini gerekçe gösteren Avadan, 11 Milyon TL’lik alacağını tahsil etmek için bu yola başvurdu.

MENAJER SÖZLEŞMESİ NEREDE?

Duydukmu.com'un haberine göre, kulüp içi kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Hırvat oyuncunun menajeri Uğur Avadan ile yapılan sözleşmeye ulaşılamıyor. Hukuktan sorumlu yönetici Şafak MAHMUTYAZICIOĞLU, daha önce BJK’da bulunamayan dosyalar olduğunu açıklayan yöneticiler için ‘Benim Ofisimde Beşiktaş’ın dosyaları yok. Nereye bakacaklarını bilmiyorlar’ ifadelerini kullanmıştı.

Böylece, Siyah-Beyazlı camiada uzun zamandır sorulan ‘PARALAR NERDE?’ sorusuna, yeni bir söylem daha eklenmiş oldu. ‘SÖZLEŞMELER NERDE?’

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI